ПРОГРАМ
Дечија недеља

Разредна настава
3.10. Пријем првака
4.10. Весели дан (журка)
5.10. Ликовно стваралаштво
6.10. Дан лепих речи
7.10. Трка за срећније детињство

Предметна настава
3.10. Плакат пријатељства
4.10. Замена наставника
5.10. Штанд Ученичког парламента
6.10. Продајни вашар
7.10. Трка за срећније детињство

3.10.2022.године , у нашој школи је почело традиционално,свечано обележавање Дечије недеље.
У оквиру разредне наставе приређен је свечани пријем ученика првог разреда у Дечији савез. Ученици ,који похађају предметну наставу , започели су обележавање Дечије недеље свечаним постављањем ПАНОА ПРИЈАТЕЉСТВА у холу школе. Ученици ће до краја недеље остављати једни другима поруке подршке и пријатељства.

4.10.2022.год.
Уторак је био посвећен замени улога у оквиру предметне наставе, док је у оквиру разредне наставе реализован „Весели дан“ . Данас су ученици седмог и осмог разреда заменили директора ,педагога и наставнике . Веома савесно и одговорно су обавили задатке . Ово је већ традиционално једна од омиљених активности у Дечијој недељи .Ученици од првог до четвртог разреда су са својим учитељицама играли, певали, гледали снимак представе дружили се и забављали .

5.10.2022.год.
Ученички парламент је данас припремио мало послужење за све ученике у холу школе . Парламентарци су путем гугл упитника спровели анкету : “ Шта знаш о Ученичком парламенту “ за све ученике од петог до осмог разреда .
Ученици разредне наставе су реализовали дан ликовног стваралаштва.

6.10.2022.год.
У оквиру Дечије недеље организован је вашар на сеоској пијаци . Ученички парламент је успешно реализовао и ову акцију . Захваљујемо се свим ученицима и родитељима који су помогли ову акцију .Реализован је и Дан лепих речи .

7.10.2022.год.
Трка за срећније детињство и крос

Дечија недеља у нашој школи