Свака школа у нашој општини ће на почетку другог полугодишта организовати школску аудицију да би одабрала талентоване представнике, који ће наступити на општинској аудицији пред стручним жиријем „Србија у ритму Европе“ крајем јануара или почетком фебруара.

Ученици ће показати свој таленат у певању и игрању. Музика и песма по избору. Пева се акапела (што значи без музичке пратње). Игра се на музику по сопственом избору у групи или соло.

Изабрани ученици чине јединствен тим са којим ће даље радити екипа емисије „Твоје лице звучи познато“. При томе ће им бити додељена песма једне од држава Европе и њихов задатак ће бити да изведу песму на језику те државе на финалном такмичењу у Сомбору.

Рад наше деце ће бодрити и пратити амбасада додељене државе, а само од свих нас зависи колико ћемо се сви потрудити да покажемо гостопримство и спремност да подржимо рад наше талентоване деце.

Победници финала путују у државу коју су представљали, а чак и они који не победе, али се добро покажу при сарадњи могу да освоје вредне награде за школу или за средину у којој живе.

Надамо се да ћете распуст искористити да се припремите за аудицију! Отпевајте своју омиљену песму или играјте на омиљене ритмове.

Срећно!!!

Приказујемо вам део атмосфере са прошлогодишњег такмичења.

преузето од: ОШ“Вук Караџић“ Бач

Related Images:

Србија у ритму Европе-придружите нам се!