У ОШ „Вук Караџић“ у Бачу је, 17. марта, одржано општинско такмичење из историје, нашу школу су представљали: V разред:Марко Ђурић, Огњен Ранђеловић-освојено II место и пласман на окружно такмичење и Страхиња Платиша;  VII разред: Симона Балог-освојено II место и пласман на окружно такмичење; VIII разред: Александра Костић-освојено III место и пласман на окружно такмичење, Сташа Ранђеловић-освојено III место и пласман на окружно такмиченје, Анита Ловрић и Дајана Елхардт.

Честитамо нашим ученицима и наставници историје Драгани Обрадовић на одличном пасману и желимо им много успеха у даљем такмичењу!

***********************************************************************************************

Окружно такмичење из историје одржано је 22.04.2018. године у ОШ „ Јован Јовановић Змај„  у Сремској Каменици. Нашу школу су представљали следећи ученици: Александра Костић ( VIII-2), Сташа Ранђеловић (VIII-2 ), Огњен Ранђеловић ( V-2 ) и Симона Балог ( VII-1 ). Сви поменути ученици су показали висок ниво знања из историје. Највећи успех је постигла Симона Балог која се пласирала на републичко такмичење из историје које ће бити одржано 19.05.2018. на Палићу. Свим поменутим ученицима честитамо, а Симони желимо пуно успеха на републичком такмичењу.

………………………………………………………………………………………………………….

СИМОНА БАЛОГ ЈЕ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ИСТОРИЈЕ ОСВОЈИЛА 3. МЕСТО!!!

аутор: Драгана обрадовић

ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ