Dan škole 2020/21.god.

Poštujući sve Zakonom propisane mere prevencije i zaštite od Kovid virusa , danas je u našoj školi održana svečanost povodom Dana škole. Uz program prikazan na video-bimu i prigodne poklone , ispraćeni su u penziju nastavnica Rada Cvijić i nastavnik Dragan Košutić, a nagrađena je i nastavnica Dragana Obradović za trud,rad ,zalaganje i postignuti rezultat na republičkom takmičenju. Pohvaljeni su svi učenici i nastavnici koji su tokom godine ostvarili zapažene rezultate u radu i na takmičenjima.

Smotra ćiriličke pismenosti „ČITAJ LEPO PIŠI“ 2021 Titel

Narodna biblioteka „Stojan Trumić“ Titel raspisala je 19. konkurs za najbolji školski pismeni zadatak u školskoj 2020/21. godini napisan srpskim, bugarskim, makedonskim, ruskim, rusinskim i ukrajinskim jezikom, za najlepši rukopis u pismenom zadatku i za ćiriličku kaligrafiju (krasnopis).

Učenici naše škole,nastavnici i učitelji su uzeli učešće i na ovoj manifestaciji i nastavili da nas raduju svojim postignućima i uspesima.  Ponosimo se njihovim rezultatima i načinom na koji nas predstavljaju gde god da se pojave ili takmiče. Bravo deco,bravo nastavnici,bravo učitelji!

Pismeni zadaci

(mlađi uzrast-3.i4.razred)

1.mesto : Veljko Nikolić, OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska , učiteljica Anđelka Gulić

3.mesto: Sabrina Šušnjak , OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska , učiteljica Anđelka Gulić

(srednji uzrast-5.i 6.razred)

3.mesto : Stefan Naumov , OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska , nastavnica Snježana Latinović

(stariji uzrast – 7.i 8.razred)

1.mesto : Sara Zec , OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska , nastavnica Snježana Latinović

Najlepši rukopis

2.mesto : Nina Bobinac ,OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska , nastavnica Snježana Latinović

Ćirilička kaligrafija

(1.-4.razred / mlađi uzrast)Monogram

2.mesto : Luka Mandić , OŠ“ Aleksa Šantić“ , Vajska (školska sekcija-Kreativna radionica), učiteljice : Dušanka Kurdulija i Bogdanka Subašić