U OŠ „Vuk Karadžić“ u Baču je, 17. marta, održano opštinsko takmičenje iz istorije, našu školu su predstavljali: V razred:Marko Đurić, Ognjen Ranđelović-osvojeno II mesto i plasman na okružno takmičenje i Strahinja Platiša;  VII razred: Simona Balog-osvojeno II mesto i plasman na okružno takmičenje; VIII razred: Aleksandra Kostić-osvojeno III mesto i plasman na okružno takmičenje, Staša Ranđelović-osvojeno III mesto i plasman na okružno takmičenje, Anita Lovrić i Dajana Elhardt.

Čestitamo našim učenicima i nastavnici istorije Dragani Obradović na odličnom pasmanu i želimo im mnogo uspeha u daljem takmičenju!

***********************************************************************************************

Okružno takmičenje iz istorije održano je 22.04.2018. godine u OŠ „ Jovan Jovanović Zmaj„  u Sremskoj Kamenici. Našu školu su predstavljali sledeći učenici: Aleksandra Kostić ( VIII-2), Staša Ranđelović (VIII-2 ), Ognjen Ranđelović ( V-2 ) i Simona Balog ( VII-1 ). Svi pomenuti učenici su pokazali visok nivo znanja iz istorije. Najveći uspeh je postigla Simona Balog koja se plasirala na republičko takmičenje iz istorije koje će biti održano 19.05.2018. na Paliću. Svim pomenutim učenicima čestitamo, a Simoni želimo puno uspeha na republičkom takmičenju.

………………………………………………………………………………………………………….

SIMONA BALOG JE NA REPUBLIČKOM TAKMIČENjU IZ ISTORIJE OSVOJILA 3. MESTO!!!

autor: Dragana obradović

TAKMIČENjE IZ ISTORIJE