ŠKOLSKA 2017/18.

PROLEĆNO UREĐENjE ŠKOLE

Kao i svakog proleća, i ove godine svi zaposleni u školi, uz pomoć i podršku roditelja, odradili akciju uređenja školskog prostora. U toku poslednje nedelje marta osveženi su hodnici, stepenice i betonske površine na ulazima u školu.

               

ZAMENA STOLARIJE

Učešćem na mnogim konkursima i projektima obezbeđena su sredstva za zamenu delova stolarije u školi.U decembru 2017. obezbeđena su sredstva za zamenu dela PVC stolarije. Zamenjeni su  prozori u zbornici i učionicama u kojima je to bilo najneophodnije. U sali je zamenjen ceo ulazni portal, kao i prozori na kabinetu i vrata na svlačionicama čime se obezbedilo bolje grejanje prostora.

 

UREĐENjE ŠKOLE U BOĐANIMA

  U septembru su učenike u Bođanima dočekale okrečene učionice i uređen prilaz školi. Zahvaljujemo se roditeljima, učiteljicama i tehničkom osoblju koji su svojim radom i angažovanjem omogućili da učenici uđu u osvežen školski prostor.

 

 

ŠKOLSKA 2016/17.

UREĐENjE SVLAČIONICA U SALI

U toku prethodne školske godine sala je opremljena novim vratima. Ostatke smo, umesto za otpad, iskoristili za nove vešalice u svlačionicama. Na inicijativu i angažovanje nastavnika fizičkog,  uz veliku pomoć domara i samih učenika, od otpada su napravljene nove, lepe i funkcionalne vešalice. Zahvaljujemo se direktoricama na podršci i ljudima iz lokalne zajednice koji su pomogli pri obradi i pripremi materijala. 

 

Ova akcija je pokazala da se uz malo volje može doprineti zajedničkom boljitku, a najznačajniji doprinos je angažovanje učenika koji su sa mnogo volje i  radosti pristupili uređenju prostora u kom borave.

 

ZAMENA STOLARIJE

 U toku šklosle 2016/17. obezbeđena se sredstva za zamenu vrata na sanitarnim čvorovima u celoj školi.

  

 

ŠKOLSKA 2015/16.

Poslednja nedelja avgusta 2015. je protekla u ulepšavanju škole. Ove godine su, osim krečenja i farbanja nameštaja, obrušeni i prelakirani parketi u učionicama nižih razreda.

11873732_947586401967553_8589582577864252584_n

 

ŠKOLSKA 2014/15.

U toku septembra 2014. održana je akcija uređenja naše škole u kojoj su učestvovali svi zaposleni u ustanovi. Cilj akcije je bio da se oplemeni prostor u kom svakodnevno boravimo. Okrečene su učionice, ofarban deo školskog nameštaja, uređeni su portali, hol, hodnici… Sve radove su obavili radnici naše škole: nastavnici, pomoćno osoblje i stručna služba.
sajt